Delta Lloyd, Ansvar en Turien tekenen contract voor verkoop Xclusief 

Delta Lloyd Schadeverzekering en Ansvar Verzekeringsmaatschappij en Turien & Co. Assuradeuren hebben gisteren (maandag 10 oktober jl.) het contract getekend voor de verkoop van de Xclusief-portefeuille getekend. De verkoop was eind augustus al aangekondigd en wordt 1 januari 2017 effectief.

 Xclusief is een verzekeringspakket voor particuliere klanten in het hogere segment. Delta Lloyd heeft al eerder aangekondigd zich voor particuliere schadeverzekeringen vooral te richten op commodity producten. De verkoop van de Xclusief-portefeuille sluit hier bij aan. Harry van der Zwan, algemeen directeur Delta Lloyd Schade: “In het belang van onze klanten kijken we continu kritisch naar de diensten en producten die we aanbieden en waar we samen met adviseurs het grootste verschil voor klanten kunnen maken. Ansvar en Turien hebben een bewezen track record op het aanbieden van exclusieve verzekeringen en ik heb er alle vertrouwen in dat de dienstverlening aan onze Xclusief klanten uitstekend gewaarborgd is bij Ansvar en Turien.

Peter van Geijtenbeek, algemeen directeur Turien: “We zijn van oudsher gespecialiseerd in het segment van dure en exclusieve auto’s en we hebben onze propositie in schadeverzekeringen voor dit segment afgelopen jaren verder uitgebreid. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van exclusieve verzekeringen zijn de Xclusief-klanten bij ons in goede handen en we zien er naar uit om hen bij ons te verwelkomen en te gaan bedienen.”

De verkoop is onder voorbehoud van advies van de Ondernemingsraad van Delta Lloyd en afstemming met de vakbonden. Op de foto vlnr Peter van Geijtenbeek (Turien), Harrie van der Zwan (Delta Lloyd) en  Ko Bertelkamp (Ansvar)