Coface Nederland verwelkomt Arthur Schellekens als nieuwe Country Manager

  Kredietverzekeraar Coface benoemt Arthur Schellekens tot Country Manager bij Coface Nederland. Hij volgt hiermee Edwin Busio op, die 12 jaar deze rol heeft vervuld. De benoeming van Arthur volgt op het besluit van Edwin Busio om nieuwe uitdagingen buiten Coface aan te gaan.

Edwin is in 1997 bij Coface komen werken en heeft een essentiële rol gespeeld in de ontwikkeling van de Nederlandse activiteiten .“Ik ben enorm trots op de sterke positie die we afgelopen jaren hebben opgebouwd in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Na een periode van 12 jaar als Country Manager Nederland heb ik nu besloten dat het tijd is voor iets nieuws.”

Arthur Schellekens (57) brengt een schat aan kredietverzekeringsexpertise en diepgaande kennis van de Nederlandse markt mee naar zijn nieuwe rol. Hij is in 1999 bij Coface begonnen en heeft sindsdien diverse functies bekleed, waaronder die van Risk & Commercial Underwriting Director in Nederland. In april dit jaar maakte hij de overstap naar zijn rol als Regional Head of Risk Underwriting voor regio Noord-Europa in Mainz (Duitsland).

Schellekens’ bijdrage aan de groei van de activiteiten in Nederland is van onschatbare waarde gebleken en hij is inmiddels een cruciale partner voor de klanten en makelaars van Coface. “De kans om de rol van Country Manager Nederland te vervullen bij Coface is een opwindende uitdaging en een eer. Ik kijk ernaar uit om verder te bouwen op het sterke fundament dat is gelegd en onze positie in de Nederlandse markt verder te versterken”, aldus Arthur Schellekens, Country Manager Coface Nederland.