CFD is verhuisd naar Parc Gooimeer te Naarden

Met ingang van 15 februari 2021 heeft CFD een nieuw onderkomen gevonden. Na drie jaar is CFD vertrokken uit het DFO-gebouw in Hoevelaken om een nieuwe locatie te betrekken in het centraal gelegen Naarden, direct aan de A1, in Parc Gooimeer aan de Gooimeer 1.
 
CFD-voorzitter Edwin Herdink legt uit waarom tot een verhuizing is besloten: “We hebben altijd met veel plezier kantoor gehouden in Hoevelaken. Een bijzondere plek waar jaarlijks veel intermediairs samenkomen. Maar we waren als organisatie toe aan een meer multi functionele werkplek.De afgelopen jaren heeft CFD zich ontwikkeld tot een echte netwerkorganisatie. De keuze voor een netwerkorganisatie betekent dat er regelmatig overleg is met diverse partners en dat wil je niet altijd op een kantoor doen aan het ‘vaste vergadertafeltje’. We zochten daarom naar een locatie met multi functionele en flexibele werkplekken, waar je in een ontspannen sfeer met elkaar kunt overleggen, maar ook kunt vergaderen in professionele ruimtes. Belangrijke factoren waren ook kleur, licht, sfeer, inrichting en bereikbaarheid. Een veeleisende wenskaart voor een inspirerende en bedrijvige werkomgeving, waar we ons de komende jaren thuis willen voelen.”
 
Hij vervolgt: “In het moderne kantoorpand ‘Parc Gooimeer’ aan het Gooimeer 1 te Naarden vonden we al die mogelijkheden onder één dak. Hun people@places concept past ons als een handschoen. De centrale ligging in Nederland tussen Amsterdam en Amersfoort, direct aan de  A1, is daarbij een extraatje.We hopen vanuit deze nieuwe locatie jullie nog beter te kunnen ondersteunen en ons verder te bewijzen als inmiddels grootste brancheorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in onze sector!”