CFD introduceert ‘baanbrekend online CRM systeem’


CFD heeft een naar eigen zeggen ‘baanbrekend online CRM-systeem’geïntroduceerd.”. Dit CRM-pakket, dat helemaal is toegespitst op de intermediaire markt, betekent werkelijk een ‘Quantum Leap’ in de professionalisering van je klantmanagement.

Het systeem heeft volgens CFD de volgende eigenschappen: Volledige afgeschermde en extra beveiligde omgeving ‘in the cloud’, dus overal ter wereld direct en superveilig inzicht in je klantendata.Standaard koppeling met Finconnect van Aplaza, waarmee je toegang kunt krijgen tot alle slimme formulieren en modules.Standaard koppeling met MyTP van Aplaza om verzekeringen en voorwaarden eenvoudig te vergelijken.Standaard koppeling met het KvK register.Standaard koppeling met het Kadaster.Standaard koppeling met het RDW.Standaard koppeling met het EP-portaal, zodat je direct inzicht hebt in het energielabel van alle woningen in je bestand.Relaties vinden via één invoerveld; naam of postcode, alles kan. SUPP CRM software helpt je de klant te vinden.Prolongatie -en mutatieberichten worden volautomatisch aan de juiste verzekeringspolis gekoppeld.
En dan zijn er ook de standaard ingebouwde klantsegmentaties, signaleringssystemen, workflows en andere verbazingwekkende tools en analyses. Gewoon allemaal direct met één muisklik beschikbaar en zeer intuïtief in gebruik, aldus CPD. “We zijn zeer trots dat we voor dit werkelijk unieke CRM-pakket een exclusieve samenwerking met Suppsonic hebben gerealiseerd.CFD-leden ontvangen een vaste korting van 10% op de standaardprijs van SUPP CRM. En SUPP behoort met een standaard licentieprijs van € 59,95 per maand per gebruiker ook nog eens tot één van de goedkoopste CRM-oplossingen in de sector, incl.  BTW!

Voor wie op dit moment werkt met een CRM-pakket van Assistent, AssuPortal, Arbis, DIAS, Online Pro, Alexion, VKG, VCN of Assu,is de migratie naar SUPP gratis,
Presentaties!
Op donderdag 15 december 2022 en 19 januari 2023 nodigt CFD je graag uit om op ohet CPD- kantoor in Naarden uitgebreid kennis te maken met SUPP CRM. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, hebben CFD-leden wel voorrang op inschrijving bij een groter dan verwachte opkomst.Eventueel plant CFD extra sessies als daar behoefte aan is.

Veel van onze leden werken nog met het CRM-pakket van Assistent. Die leden willen we er op wijzen dat de samenwerking tussen CFD en Assistent inmiddels is beëindigd.
Met SUPP hebben we een nieuwe leverancier gevonden die alle wensen, die we van leden ontvingen in de afgelopen jaren, kan invullen”, besluit CFD.

 !