Bovemij bestaat vandaag 60 jaar!

Op 18 september 1963 besloten de bestuursleden van BOVAG in het Kurhaus in Scheveningen om een eigen verzekeringsmaatschappij op te richten: de BOvagVErzekeringsMaatschappIJ, oftewel Bovemij. Vandaag is het exact 60 jaar later en viert Bovemij haar 60e verjaardag!

Bovemij heeft de afgelopen 60 jaar niet stilgezeten. Het startte met nieuwe initiatieven zoals met financieringen en viaBOVAG.nl. En het nam bedrijven over die nauw aansluiten op de missie van Bovemij om bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol te helpen ondernemen. Denk aan de fietsverzekeringen van ENRA, de garanties van Autotrust en de datadiensten van RDC. Zo zorgt Bovemij er nu voor dat haar klanten niet alleen in business blijven bij tegenslag, maar ook aan meer omzet en marge worden geholpen. 

Hans Coffeng (CEO Bovemij): “Ons verhaal is het verhaal van de mobiliteitsbranche. Al 60 jaar zijn we een vertrouwd partner en werkgever in de mobiliteitsbranche. We zijn een stevig, degelijk bedrijf dat tegelijkertijd vitaal en in beweging is. En nog altijd staat het belang van mobiliteitsbedrijven bij Bovemij voorop.”

“De mobiliteitsbranche bevindt zich op dit moment in de grootste beweging uit haar historie. De grotere mobiliteitsbedrijven nemen de kleinere over, mobiliteit wordt steeds meer elektrisch, flexibel en digitaal en de consument van nu weet precies wat hij wil. De uitdagingen van de branche zijn ónze uitdagingen. Ik ben ontzettend trots op Bovemij en op de groei die we als bedrijf hebben gemaakt. En ik ben vol vertrouwen dat we ook de komende 60 jaar de branche vooruit kunnen helpen. Laat maar komen die toekomst!”

Samen60 Estafette

Bovemij organiseert in 2023 meerdere activiteiten om haar 60e verjaardag met stakeholders te vieren. Want we worden samen 60! Zo vindt komende zondag Mobiland plaats, waar medewerkers en hun naasten worden getrakteerd op een dag lang vertier. Stond het klantevent Mobifest in het teken van ons 60-jarig bestaan. Publiceert het op haar jubileumsite en socials een reeks van 60 portretten van mensen met 60 perspectieven op mobiliteit. En is vandaag de finish van de Samen60 Estafette, waarbij zes klanten een symbolische rit maken van onze oprichtingsplaats Scheveningen naar Nijmegen.
Op de foto: Van links naar rechts Hans Coffeng (CEO), Ageeth Bakker (CFRO) en Marcel van de Lustgraaf (CDOO).