Beazley breidt Financial Lines team in Benelux uit met Rogier van Ommeren

Specialist verzekeraar Beazley heeft Rogier van Ommeren aangenomen als financial lines underwriter om het Benelux Team uit te breiden. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het verzekeren van Beazley’s financial lines portefeuille in de Benelux, in nauwe samenwerking met lokale makelaars en partners.

Van Ommeren treedt in dienst bij Beazley na een dienstverband van 13 jaar bij financial lines niche broker Schouten Insurance International in Nederland en heeft daarna voor verschillende makelaarskantoren gewerkt sinds zijn verhuizing naar Barcelona eind 2020. Rogier zal deel uitmaken van het Benelux-team onder leiding van Alexander van Nierop ter ondersteuning van de Beazley-portefeuille die de afgelopen vier jaar aanzienlijk is gegroeid.

Lorena Segovia, regional manager financial lines van Beazley voor Continentaal Europa, zei: “Onze groeistrategie in Europa gaat door en we zijn erg blij om Rogier te verwelkomen in het centrale team in Barcelona. Bij Beazley hebben we ons gespecialiseerde productaanbod uitgebreid en brengen we ervaren personen aan boord die met hun product-, gebieds- en segmentkennis en sterke marktrelaties onze ambities zullen ondersteunen.”