AXA XL versterkt Benelux leadership team met Annemiek Goetheer en Jan-Peter Sluys

AXA XL heeft vandaag aangekondigd dat het Annemiek Goetheer heeft gepromoveerd tot Underwriting Manager, Financial Lines – Benelux en Jan-Peter Sluys tot Operations Lead – Benelux. Beide benoemingen gaan in op 1 november.Annemiek zal verantwoordelijk zijn voor het management van de International Financial Lines van AXA XL in de Benelux, terwijl Jan-Peter leiding zal geven aan de Middle Office-teams van het bedrijf in de regio.

Over de promotie van Annemiek  Goetheer zei Alain Wijnants, Country Manager – Benelux bij AXA XL: “Van recente ontwikkelingen in de Directors & Officers verzekeringsmarkt tot de groeiende vraag naar standalone cyberdekking, onze klanten en makelaars wenden zich tot ons om relevante oplossingen te vinden om hun risico’s aan te pakken. Annemiek is al meer dan tien jaar expert op het gebied van financiële verzekeringen. Ze is goed bekend bij onze partners en is perfect gepositioneerd om ons te helpen onze doelstellingen te verwezenlijken nu we onze klanten in de Benelux willen blijven ondersteunen.”

Over de promotie van Jan-Peter Sluys zegt hij het volgende: “Ik twijfel er niet aan dat Jan-Peter succesvol zal zijn in zijn nieuwe rol. Hij heeft uitgebreide ervaring en een lange staat van dienst in het leveren van uitzonderlijke klantenservice, wat belangrijke troeven zullen zijn om de kwaliteit van de dienstverlening die onze partners van ons gewend zijn, te waarborgen en verder te verbeteren.”

Hij voegde daaraan toe: “Ik ben verheugd dat we voor beide strategische functies ideale kandidaten hebben kunnen vinden binnen onze eigen gelederen. Het is een bewijs van de kwaliteit van AXA XL’s talentbasis in de Benelux.” Annemiek heeft meer dan tien jaar ervaring in de verzekeringssector. Ze begon haar carrière bij Zurich Insurance Plc voordat ze in 2016 bij AXA XL in dienst trad als Senior Underwriter, Professional Indemnity en Cyber voor de Benelux.

Jan-Peter heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringsindustrie. Hij heeft een aantal schadefuncties bekleed bij RSA en Achmea voordat hij in 2011 bij AXA XL in dienst trad als Claims Manager. Meest recentelijk was hij Country Claims Manager voor België