Amsterdam Business School (UvA): Informatieavond over masteropleiding Verzekeringskunde (MSc) op woensdag 16 november a.s.

De Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam organiseert woensdagavond 16 november a.s.een informatieavond over de deeltijd masteropleiding Verzekeringskunde en Enterprise Risk Management en de modules van dit programma.Deze master of science (MSc) is een opleiding door en voor de bedrijfstak en de enige academische masteropleiding in Verzekeringskunde afgestemd op de verzekeringsbranche voor professionals die hun kennisgebied willen verbreden.
Het programma van Verzekeringskunde en Enterprise Risk Management bestaat uit het tweejarige part-timemasterprogramma en modules, losse vakken uit het masterprogramma. De colleges worden op dinsdagen in de middag en avond aangeboden. Verzekeringskunde is de enige academische opleiding in Nederland, na het succesvol afronden van het masterprogramma ontvangen de deelnemers de Mastergraad (MSc) van de Universiteit van Amsterdam.
Behalve kunnen starten met het masterprogramma kunnen studenten ook een module of een los vak van het programma volgen. In november starten de modules: Actuariaat Schade, Financiële Economie, Operational Risk Management en Inleiding Economie (pre-mastervak). De informatieavond Verzekeringskunde en Enterprise Risk Management vindt op woensdag 16 november plaats vanaf 19.00 uur. Plaats van handeling is de Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam, Plantage Muidergracht 12, Amsterdam. Voor meer informatie: www.verzekeringskunde.nl