Allianz Nederland benoemt Boudewijn Berkhout tot nieuwe manager Marine & Engineering

Boudewijn Berkhout is bij Allianz in Nederland begonnen als Manager Marine & Engineering. In zijn nieuwe rol wordt hij verantwoordelijk voor de aansturing van het Marine & Engineering-team beurs en provinciaal. Hij beschikt door zijn jarenlange ervaring in de maritieme verzekeringsbranche over een uitgebreid netwerk, zowel nationaal als internationaal en zowel binnen het speelveld van de makelaar als van de verzekeraar

Boudewijn werkt inmiddels bijna vier jaar bij Allianz, tot voor kort als Senior Branch Specialist Marine. Daarvoor was hij gedurende ruim negen jaar werkzaam bij Aon, aanvankelijk als Senior Broker Commodity Trade and Marine.  en later als Broker Polirical Risk and Credit Insurance.

“Allianz profileert zich in de grootzakelijke markt duidelijk als een stabiele verzekeraar. Wij hebben de ambitie om die rol branche-breed verder uit te bouwen en de ingezette groei voort te zetten. De aanstelling van Boudewijn en de kennis en ervaring die hij meebrengt, gaan daar zeker aan bijdragen”, aldus de verzekeraar.

 

Femke de Vries, Head of Commercial Underwriting Allianz Nederland: “Wij zijn ontzettend blij dat we deze rol intern hebben weten op te vullen met Boudewijn. Het toont aan dat Allianz naast een stabiele verzekeraar ook een werkgever is waar talent gezien en beloond wordt.”