Top-sprekers op de NLE High-tea bijeenkomst van 30 november

 

Op woensdagmiddag 30 november a.s. vindt de tweede NLE High-tea bijeenkomst plaats. Net als in 2014 wordt het een mix van ontmoeten, culinair genieten en relevante inhoud. Het thema is dit keer ‘Verleden, heden, toekomst’. Verschillende sprekers zullen onder dagvoorzitterschap van NLE-directeur Martijn van Driel hun licht laten schijnen op ontwikkelingen uit verleden en heden en hun visie geven op de toekomst.

De high-tea bijeenkomst wordt wederom georganiseerd in het Koetshuis van Buitenplaats Amerongen. Sprekers zijn onder anderen Henk den Hollander (voormalig REAAL), Deborah Lauria (De Letselschade Raad) en Jeroen Kemperman( senior strategy manager Achmea). Kosten voor deelname aan dit seminar zijn € 150,- (€75,- voor NLE-leden) exclusief BTW. Voor deelname worden NIVRE PE-punten toegekend. Het boek ‘Briljante Business Modellen in Finance’ van Jeroen Kemperman wordt kosteloos aan de deelnemers uitgereikt.

Het symposium richt zich op professionals die werkzaam zijn in de letselschadebranche en graag op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen op branche-niveau. U kunt zich aanmelden voor de NLE High-tea bijeenkomst door een e-mail met uw gegevens te sturen naar aanmelden@nle-letsel.nl.