Themabijeenkomst Klantcontact STV op 15 december a.s.

 

Op 15 december a.s. organiseert de Stichting toetsing verzekeraars speciaal voor keurmerkhouders een themabijeenkomst over klantcontact bij keurmerkhouder Aegon in Den Haag. Keurmerhouders die willen wat de resultaten zijn uit het thema-onderzoek naar klantcontact en/of willen leren van en discussiëren met collega-verzekeraars, kunnen zich hiervoor inschrijven.

De themabijeenkomst is bedoeld om u de resultaten uit het thema-onderzoek naar klantcontact te laten weten en om best practices te delen. STV zal  zelf kort iets vertellen over de resultaten van het thema-onderzoek.  De bijeenkomst begint om 13.30 uur (ontvangst vanaf 13.00 uur) en wordt omstreeks 16.40 uur afgesloten met een netwerkborrel

Nicoline den Boogert, Media en onderzoeksmanager, Marise Sperling, Contentmanager Merk & Media bij keurmerkhouder Aegon zullen vertellen over de social media-aanpak van Aegon en Ankie Straathof, manager Customer Care & Sales bij warenhuis De Bijenkorf, zal ingaan op hoe de Bijenkorf het klantcontactcenter heeft ingericht.

 Voor nadere informatie : info@toetsingverzekeraars.nl,