JPR organiseert Seminar Duurzaam Verzekeren

JPR Advocaten organiseert op 2 februari a.s in het Van der Valk Hotel de Bilt-Utrecht van 13:00 tot 18:00 uur een seminar met als titel ‘Duurzaam Verzekeren’. Het seminar is in het bijzonder bedoeld voor verzekeraars, tussenpersonen, experts en risk & insurance managers. In een toelichting op het thema zegt JPR Advocaten: “Er komt nogal wat af op de verzekeringsmarkt: een dreiging van class actions, een oplopende schadelast, een toename in fraude, klimaatzorgen, tekorten op de arbeidsmarkt en een grote groep aan long covid patiënten. Hoe kan de verzekeringsmarkt deze thema’s het hoofd bieden? Tijdens dit seminar geven wij u handvatten om uw organisatie en processen zo Duurzaam mogelijk in te richten, zodat Verzekeren verzekerbaar blijft en bijdraagt aan haar maatschappelijke functie. Dit doen we niet alleen.”


“Wij zijn er trots op dat we mr. Sharon van Herel, Managing Director bij HDI Global, bereid hebben gevonden als key note speaker haar visie op Duurzaam Verzekeren met u te delen, en dat zowel prof. mr. Marc Hendrikse van de Open Universiteit Amsterdam, als dr. Fred de Jong van de HAN University of Applied Sciences, met ons de workshops verzorgen.


Aanmelden Programma
13:00: Ontvangst met een zoete lekkernij
13:30: Opening door dagvoorzitter
13:40: Keynote speaker mr. Sharon van Herel
14:10: Workshop ronde 1
15:00: Afternoon break
15:15: Workshop ronde 2
16:05: Wrap-up 
16:30: Borrel

Workshops“Wij zijn er trots op dat we mr. Sharon van Herel, Managing Director bij HDI Global, bereid hebben gevonden als key note speaker haar visie op Duurzaam Verzekeren met u te delen, en dat zowel prof. mr. Marc Hendrikse van de Open Universiteit Amsterdam, als dr. Fred de Jong van de HAN University of Applied Sciences, met ons de workshops verzorgen.
Aanmelden
Workshops
U kunt per ronde een keuze maken uit de volgende workshops:
 
Ronde 1
mr. Manon Pluymen (JPR): Een zorgvuldige fraude aanpak aan de hand van praktijkvoorbeelden
prof. mr. Marc Hendrikse (Open Universiteit Amsterdam): hoe helpt het bewijsrecht een conflict sneller te doorgronden en op te lossen? 
mr. Niek Borm (JPR): Mediation Light als ijsbreker bij personenschade
Ronde 2
mr. Pieter Leerink (JPR): Zorgen voor een goede balans in de schade-afwikkeling
dr. Fred de Jong (HAN University of Applied Sciences): Zorgen voor een duurzame financiële sector, en de rol daarin voor juristen
mr. Eva Schothorst-Gransier (JPR): Productaansprakelijkheid: claims voorkomen, schade beperken en tactisch verzekeren

Bij vragen kunt u terecht bij Remke Kolkman (kolkman@jpr.nl).

  n

Bij vragen kunt u terecht bij Remke Kolkman (kolkman@jpr.nl).