Alpina Group slaat af voor het Prinses Máxima Centrum

Gisteren vond een nieuwe editie van het Alpina Group Open plaats. Een charity golftoernooi dat georganiseerd wordt door Alpina Group wat al jaren in het teken staat van het Prinses Máxima Centrum. 15 teams sloegen af op de golfbaan van Grevelingenhout te Bruinisse voor een spannende strijd én het goede doel. In totaal is er € 60.000,- opgehaald voor onderzoek naar en de behandeling van kanker bij kinderen.

Winnaar

De winnaar van de dag was het team van Autotaalglas. Na afloop van het toernooi overhandigden Michael de Nijs, CEO van Alpina Group, en Bas de Voogd, voorzitter van de PMC Foundation en Chairman of the Board van Alpina Group, de cheque aan Dokter van Noesel van het Prinses Máxima Centrum.

Michael: “Vandaag hebben we weer een prachtige bijdrage kunnen leveren aan het ‘Talentprogramma Kinderoncologie’ van het Prinses Máxima Centrum. Wij bedanken iedereen die ons hierin gesteund heeft op deze schitterende dag.”

Kijk voor meer informatie over het Prinses Máxima Centrum en het Alpina Group Open op de website www.alpinagroupopen.com.