WIJ advocaten neemt kantoor Rotterdam officieel  in gebruik  met geanimeerde receptie

 

 

Sinds 1 april is WIJ advocaten een tweede kantoor geopend op de 16e verdieping van de Millenniumtoren in hartje Rotterdam. Afgelopen dinsdag vond de officiële opening plaats en  dat werd in de top van het gebouw – 33e verdieping – met vele relaties gevierd met een geanimeerde receptie. “Tegen de stroom in! Waar anderen hun nevenvestigingen sluiten, is WIJ Rotterdam een feit! Wij nemen onze belofte van korte lijnen en direct contact meer dan serieus”, aldus het V&A-kantoor dat reeds 13 jaar actief is vanuit een kantoor in Amsterdam.

 

Eerder vertelde WIJ advocaten “met twee vestigingen in Nederland  nog beter in staat te zijn onze  groeiambities vorm te geven en de verzekeringsmarkt te bedienen op de manier die bij ons past: samen met onze cliënten zoeken naar de beste oplossing voor hun zaak, outside-the-box als het moet en snel en efficiënt waar het kan. Wij geloven dat ons werk beter wordt door persoonlijk contact en verbinding. Nu is het tijd voor de volgende stap: een vestiging in het hart van de verzekeringsmarkt, Rotterdam. Wij zijn continu bezig onze dienstverlening te optimaliseren en deze stap is daar onderdeel van. Hiermee zitten wij dichter op de Rotterdamse markt en kunnen wij onder andere onze Rotterdamse cliënten beter bedienen.”

In een korte toespraak blikte Harriët Delhaas terug op de 13-jarige historie van de ‘V&A-boetiek’, die sinds de start in 2011 een plaats in de markt heeft verworven  en een gestage groei heeft doorgemaakt van zes naar inmiddels veertien advocaten en totaal 17 medewerkers. Met als uniek detail dat alle medewerkers vrouw zijn. Bovendien is in de loop der jaren binnen de V&A-praktijk het werkgebied verder uitgebreid.  “Wie van ons vanuit kantoor Rotterdam gaan werken is nog een mysterie. In elk geval  zal Veneta Oskam  kantoor Rotterdam als uitvalsbasis hebben en zullen de andere advocaten afhankelijk van de werkzaamheden  in voorkomende gevallen te vinden zijn.’”

Zij gaf vervolgens het woord aan hoogleraar Mop van Tiggele, die net als 13 jaar geleden de officiële opening verzorgde met eveneens een korte speech. Daarbij wees zij onder meer op het unieke karakter van het kantoor, de mooie ontwikkeling die het heeft doorgemaakt en de bijdrage die ‘WIJ’ in de loop der jaren heeft geleverd aan de rechtspraktijk door het organiseren van bijeenkomsten en schrijven van meer dan 100 publicaties