Stichting Duurzaam Repareren maakt zes finalisten ‘Smart Repair Hersteller 2016’bekend

 

Op 16 november aanstaande organiseert de stichting Duurzaam Repareren de wedstrijd ‘Smart Repair Hersteller 2016’. Inmiddels zijn de deelnemers bekend die om de felbegeerde prijs strijden. De zes zijn  Carglass (Klaas Baelemans),  Allround Automotive Solutions (AAS) (Nick Fintelman), ABS Autoherstel (Frank Zuijdevelt), Care Autoschade ( Rocco Hoedemakers), ASN Groep B.V. (Ferdi Petrus) en Been Autoschade Groningen (Bernd Terhoeve)

In een toelichting op de verkiezing stelt de stichting Duurzaam Repareren: “Smart  Repair is niet alleen beter voor het milieu,  maar ook kostenbesparend. Een belangrijk onderwerp derhalve wanneer we het over duurzaamheid hebben. De stichting Duurzaam Repareren vindt het daarom belangrijk deze techniek te promoten en organiseert daarom de ‘Smart Repair Hersteller 2016’. Een promotie van smart repair in het algemeen, maar natuurlijk ook een mooie reclame voor de bedrijven en de ketens waar deze vakmensen vandaan komen”.

De wedstrijd is voor iedereen bij te wonen op 16 november op stand van Duurzaam Repareren vanaf 14.00 uur. Voor vrijkaarten die direct toegang geven tot de AMT beurs (Autotron Rosmalen) kunnen geïnteresseerden ontact opnemen met Duurzaam Repareren.