SRK Rechtsbijstand besteedt buitenlandschades uit aan Flyct International

SRK Rechtsbijstand is een samenwerking aangegaan met Flyct International, de afdeling buitenland van Flyct, de Van Ameyde-dochter die eerder dit jaar is ontstaan door de krachtenbundeling tussen Korevaar van Dijk Letselschade en Europrotector. Op grond van de op 23 augustus jl. gesloten overeenkomst  besteedt SRK Rechtsbijstand aan Flyct International de behandeling uit van alle zaken waarop buitenlands recht van toepassing is.

Volgens SRK Rechtsbijstand blijft door het brede internationale netwerk van Flyct  de kwaliteit van dossierbehandeling gewaarborgd. “Dit uitgebreide internationale netwerk komt volledig ten goede aan de klanten van SRK”, aldus de rechtsbijstandverzekeraar. Flyct International zegt blij te zijn dat zij met SRK een nieuwe gerenommeerde opdrachtgever erbij heeft gekregen. SRK heeft een grote naamsbekendheid. Wij zijn daarom enorm trots SRK te kunnen noemen als opdrachtgever. Voor veel rechtsbijstandverzekeraars is het goed onderhouden van een eigen internationaal netwerk voor de behandeling van  (letsel)schadededossiers zeer arbeidsintensief. Het onderbrengen van deze kennisintensieve dossiers bij Flyct is dan ook een logische stap.”

De samenwerkingsovereenkomst is op 23 augustus jl. ondertekend. Op de foto Mark van Dijk (algemeen directeur Flyct, midden), Paul Schillings (directeur Flyct International. Namens SRK tekenden Renske den Besten (manager Uitbestedingen en Wouter van Wijk, directeur Finance en ICT (niet op de foto).