Seminar Lengkeek: Voorzien onvoorzien! (internationale) schaderegeling om engineering en finance

Volgende week woensdag (23 november a.s.) organiseert Lengkeek, Laarman & De Hosson een seminar voor genodigden over ‘de (internationale) schaderegeling op het gebied van engineering en finance. De bijeenkomst vindt van 16.30 uur (ontvangst vanaf 16.00 uur) tot 18.00 uur plaats in het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum aan de Boompjes in Rotterdam.

Over het onderwerp worden vier presentaties gehouden. ‘What goes in, must come out’ is de titel van de duopresentatie van Raymond Bothof en Gerwin Kasper (beiden Lengkeek), die dieper ingaan op het zien van verbanden in een schade, zoals de koppeling tussen technisch/chemisch en de bedrijfsvoering. Aansluitend verzorgt Peter  Hazell (Charles Taylor Adjusting) een lezing over The Anatomy of a Major Property Loss.  Daarna is het weer de beurt aan Raymond Bothof en Gerwin Kasper met hun inleiding met als titel  ‘Wie het kleine niet eert ….’.Soms zit ’the devil in the details’. Bijvoorbeeld wanneer er winst te halen valt uit een grote hoeveelheid detailinformatie. Het slotwoord is aan Jan Duyvensz van Norton Rose Fulbright met zijn presentatie ‘The Netherlands Court: relevant voor verzekeraars?.’.

De bijeenkomst wordt omstreeks 18,00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Het seminar is in principe voor genodigden, maar geïnteresseerden kunnen zich  melden via lengkeek@lengkeek.nl.