Schadeseminar: blik in de toekomst van schadeherstel

Moet je als autoschadehersteller de complexe en cosmetische schades segmenteren, of alles blijven herstellen? En blijft ruitschade een niche, of wordt het onderdeel van het gamma van de universele hersteller? Tijdens het Automotive Schadeseminar wordt er over deze en andere thema’s gediscussieerd.

Het zevende Automotive Schadeseminar vindt plaats op 20 september in de Green Village in Nieuwegein. Op het evenement is er onder andere een paneldiscussie waarbij de belangrijkste strategische vraagstukken van nu de revue passeren. Rita Schepers (Achmea), Sjoerd van Esch (Autoglaz), Cees Klaassen (ASN) en Henk Trimbach (Leaseplan) schuiven hiervoor aan.

Daarnaast vertelt Derk Roodhuyzen van Fixico over hoe de schade-app verder wordt ontwikkeld voor de zakelijke markt – en hoe digitalisering de markt verandert. Ronald van der Schouw van Pilkington brengt de deelnemers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in autoruiten, een team van de TU/Ecomotive presenteert zijn visie op de auto van morgen en Jan Jonker (hoogleraar duurzaam ondernemen en veelgevraagd Tedx-spreker) sluit de dag af met een presentatie over toekomstbestendige businessmodellen.
Automotive organiseert dit evenement in samenwerking met ABZ/Solera, ASN, Autoglaz en PPG, dat plaatsvindt  in Green Village in Nieuwegein van 14.30 tot 20.30 uur.