Schadehulp biedt intermediair eigen App aan voor profilering naar klanten en melden van schades

 

Schadehulp, het gespecialiseerde schaderegelingsbureau voor intermediair- en volmachtbedrijven, heeft een praktische app ontwikkeld waarmee deze verzekeringsbedrijven 24/7 een inzage hebben in alle schadedossiers, schadestukken kunnen worden toegevoegd,  schades kunnen worden gemeld en op transparante wijze kan worden gecommuniceerd met de eigen relaties. Schadehulp biedt daarbij intermediairbedrijven aan om tegen een aantrekkelijk kostenplaatje  aan de App onder eigen bedrijfsnaam  en geheel in de eigen  look & feel van het kantoor te laten voeren. Daarbij worden ze tevens in de gelegenheid gesteld om op de App vijf pagina’s naar eigen inzicht te vullen. Hierdoor kunnen klanten bijvoorbeeld via de webapplicatie ook informatie inzien over verzekeringsproducten en andere producten en diensten en ook  direct polissen kunnen sluiten.

Eigenaar Frank Fukking van Schadehulp, dat voor enkele honderden de schaderegelingswerkzaamheden uitvoert, spreekt van een unieke  kans voor het intermediair om tegen relatief beperkte kosten een eigen bedrijfsApp te ontwikkelen en zo met de tijd mee te gaan. “Steeds meer klanten communiceren en informeren zich  met hun mobiele telefoon. Met deze App bieden zij hun klanten die mogelijk ook voor verzekeringszaken en het melden van schades, die vervolgens door Schadehulp onder het Private label van het betreffende intermediairbedrijf worden afgewikkeld.”

De eigen App is te downloaden in de app stores van zowel Apple als Google. De kosten bedragen eenmalig 500 euro en vervolgend 50 euro per maand, beide excl. BTW. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om vijf bedrijfspagina’s zelf te voorzien van de gewenste bedrijfsinformatie in de eigen huisstijl. Ook kunnen zij kosteloos maximaal vier keer per jaar wijzigingen aanbrengen in de teksten. Voor meer informatie:   Schadehulp, Frank Fukking, tel. (0314) 620 480, mobiel 06-27 05 65 37, email: info@schadehulp.nl