Overlijden Johan van der Schoot meest gelezen bericht in mei

Het artikel over het onverwachte overlijden van voormalig NBVA-directeur en verzekeringsman Johan van der Schoot is het meest gelezen bericht in mei op de website van Risk & Business. Het artikel werd meer dan 1.100 keer gelezen. De aanstelling van Kim Martine Neto bij DUAL volgt met ruim 900 views op de tweede plaats.  De opzet door Van Ameyde International van een nieuwe Risk- en insurance management-entiteit (Van Ameyde Risk Solutions) met  Ruben de Bruin aan het roer komt met iets minder views op plek 3, gevolgd door het bericht over Dan Glaser als meest verdienende makelaar in de wereld en het meerderheidsbelang dat SMABTP heeft genomen in DUPI Group.

De Top-10 wordt gecompleteerd door de start van Kröller Capital, de uitbreiding bij DUPI van het medewerkerskorps met  Bas verel en Roger Vermolen, het winnen van de NARIM Award door Jaap Meijers , het aangaan van een strategisch partnership van Dazure met Söderberg & Partner en de benoeming van Arjan Bol (CCO) en Marnix Zwartbol (CTO) in de directie van Aon Nederland.

 In mei  werd de website van Risk & Business bezocht door 40.203 brancheprofessionals, gemiddeld 1.297 per dag, het hoogste aantal ooit in de maand mei sinds de start van Risk & Business in 2016. Een jaar eerder waren dat er 35.860 (1.157 per dag). In de eerste vijf maanden van dit jaar bezochten 227.807 personen de website, 23,743 19.025 (11,5%) meer dan de 204.064 een jaar eerder.