Mede-oprichter en directeur Jurjen Burghgraef gaat Troostwijk | BvT verlaten; André van Strien volgt hem op

Directeur Jurjen Burghgraef gaat Troostwijk | BvT verlaten. Per gelijke datum, te weten 1 mei a.s., is André van Strien benoemd tot zijn opvolger. André heeft jaren geleden ook al voor het bedrijf gewerkt en is sinds 1 februari als adjunct-directeur/Manager Risk Engineering  terug op het oude honk.  Tussentijds werkt hij 4,5 jaar bij Swiss re Corporate Solutions als Senior Risk Engineer,  bijna 5,5 jaar bij AIG als Risk Engineer

André was als junior risico-inspecteur het allereerste personeelslid ooit van het toenmalige Burghgraef van Tiel & Partners. Tussen 2014 en 2024 was hij werkzaam bij verzekeraars AIG en Swiss Re Corporate Solutions als (Senior) Risk Engineer). Vanaf 1 februari jongstleden is André wederom verbonden aan het risico-inspectiebedrijf. Aanvankelijk als adjunct-directeur/Manager Risk Engineering, vanaf 1 mei als directeur.

Jurjen: “Wij hebben mankracht nodig om op het volgende level te komen en met dat doel is André van Strien aangenomen. Ik wil het namelijk al jaren rustiger aan doen en zocht iemand die mij kan ondersteunen om onze ambities te verwezenlijken. André is een fris iemand die de taal van techneuten spreekt, die de ideeën van Troostwijk | BvT begrijpt en die een visie heeft. Want dat hebben we nodig: iemand die anderen laat nadenken over hun eigen kunnen. André is een motivator die het beste uit zijn collega’s weet te halen. Hij loopt pas vanaf begin februari mee en je ziet nu de successen al. Toen dat duidelijk werd heb ik de kans aangegrepen om André als mijn beoogde opvolger naar voren te schuiven, zodat ik mij kan focussen op een nieuwe uitdaging die op mijn pad kwam: ik ga een nieuw bedrijf opzetten. Ik ben trots op wat ons risico-inspectiebedrijf in bijna 20 jaar tijd heeft bereikt en ik ben blij dat we inmiddels onderdeel zijn van de Troostwijk Groep. Troostwijk is een mooi bedrijf waar ik met heel veel plezier heb gewerkt. En nu? Nu word ik vanuit mijn nieuwe rol klant van Troostwijk door gebruik te maken van meerdere diensten. Zo kan ik mijn klanten onafhankelijkheid garanderen en de kwaliteit blijven bieden die ze van mij gewend zijn.”

André van Strien weet als geen ander hoe internationale verzekeraars met internationale klanten omgaan met risico-inspecties. André: “Het waren Johan en Jurjen die mij ooit de kneepjes van het vak hebben geleerd en ik voel mij dan ook vereerd dat ik door Jurjen ben gevraagd om het bedrijf naar de volgende stap te brengen. Ik denk ook wel dat ik met mijn achtergrond wat te brengen heb, want ik heb alle lagen van het inspectievak zelf doorlopen. Ik heb daarentegen nog geen leidinggevende positie bekleed, maar ik zie mezelf wel ontwikkelen als manager. Sterker nog, het lijkt me superleuk om mensen het vak te leren. Daarnaast hoop ik met net zoveel verve als Jurjen en Johan het bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Ook internationaal.”

Foto Troostwijk/BVT