Nieuwe vestiging DEKRA Caribbean op feestelijke wijze ingeluid (update)

Gisteren meldden we dat DEKRA Caribbean op 11 november jl. op feestelijke wijze haar nieuwe branch office op Aruba heeft geopend. Hierbij hebben we abusievelijk niet de juiste foto van het DEKRA-team geplaatst. Op deze foto ziet u v.l.n.r.   Jos Dijk; Maurits Filet en Mariela Navas-Figaroa.

Tijdens een druk bezochte geanimeerde receptie konden opdrachtgevers in een sfeervolle ambiance  het nieuwe kantoor bewonderen. Vanuit de markt ontvingen Mariela Nava en haar collega’s veel positieve reacties.DEKRA Experts opende de nieuwe vestiging op Aruba reeds op 1 september jl. Aanleiding hiervoor vormde de toenemende vraag vanuit de markt naar expertise- en claimsmanagementwerkzaamheden. De nieuwe vestiging wordt geleid door Mariela NAVA, een Arubaanse die volgens DEKRA Experts gepokt en gemazeld heeft in de lokale verzekeringswereld en ook de cultuur en gebruiken door en door kent.

DEKRA Experts voorziet voldoende groeimogelijkheden voor de Arubaanse vestiging, dat als brancheoffice van DEKRA Caribbean op Curaçao zal fungeren. “In de eerste plaats vertonen de economische ontwikkelingen op het eiland een positieve ontwikkeling. Die zitten de laatste tijd flink in de lift. Daarnaast voorzien we vooral groeimogelijkheden op letselgebied en biedt de nieuwe vestiging een extra springplank voor expertise- en claimsmanagementwerkzaamheden in het Caribische gebied”, vertelt directeur Ronald Pols, volgens wie binnenkort een tweede expert wordt aangetrokken: een allround-expert met juridische kennis en affiniteit met letselschaderegeling. ‘ Afhankelijk van de groeiontwikkelingen denken we op Aruba uit te kunnen groeien naar een kantoor met vier fulltime medewerkers.”

Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de J.E. Irausquin Boulevard 20-A in Oranjestad,  Aruba, tel.  +297 (280) 2424, email: mariela.nava@dekra.com; internet: www.dekracaribbean.com