Na verjonging komt vernieuwing bij Coolen Expertise

Na de verjonging  (van het managementteam) komt nu de vernieuwing bij Coolen Expertise, meldt het bedrijf. “Daarbij hoort ook een volledig nieuwe website waar kennis en ervaringen worden gedeeld met iedereen. Het was tijd voor een nieuwe en frisse site met onze klanten aan het woord. Een website waar nieuws, kennisblogs, ervaringen en informatie worden gedeeld”, aldus directeur  Klaas Coolen.

In een toelichting stelt hij: “Gedupeerden van brand staan voor een moeilijke keuze bij het kiezen voor de juiste contra-expert. Met de nieuwe site wordt dit makkelijk gemaakt en laat Coolen Expertise duidelijk zien wie ze zijn, wat ze kunnen en hoe klanten hun kennis & kunde hebben ervaren. Door meer overzicht op de website, is het voor bezoekers eenvoudig om gewenste informatie te vinden. Gerelateerde blogs, nieuws en experts zijn onderling verbonden waardoor dieper op onderwerpen ingegaan kan worden. Op die manier worden bezoekers meegenomen in het proces van brand tot afwikkeling.

Op de website kunnen bezoekers makkelijk kennis maken met het professionele team van schade-experts en hun specialismen. Klanten komen zeer uitgebreid aan het woord wat volgens Coolen de juiste keuze vereenvoudigt.” De site is ook toegankelijk voor iedereen. Schade is een serieuze aangelegenheid, maar we merken dat gedupeerden, zich vaak geïntimideerd voelen door de onoverzichtelijk berg met tegenstrijdige informatie. Onze frisse site is begrijpelijk en, naar onze mening, een verademing”. www.coolenexpertise.nl.