Marc Gouwerok volgt Marcel van Engelen op als directeur van Trition

                      Met ingang van 1 juli wordt Marc Gouwerok aangesteld als nieuwe directeur van Trition, specialist op het gebied van water-, vocht- en klimaatuitdagingen. Marcel van Engelen draagt na 20 jaar als directeur het stokje aan hem over.                                                                                                                                                 Marcel begon in 2003 het bedrijf Van Engelen, dat in 2009 werd overgenomen door Dolmans Groep en daarmee de naam Trition kreeg.  “In 2003 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen met als specialisatie Lekdetectie, Bouwkundig Onderzoek en Droogtechniek. In die tijd werkten we vaak samen met bedrijven zoals Dolmans Calamiteiten Diensten. In 2009 heeft dit geresulteerd in de overname van mijn bedrijf Van Engelen en zijn we met Trition gestart. We kunnen zeker zeggen dat Trition bij verzekeraars en expertisebureaus haar plaats inmiddels heeft verworven en dat zij op hun beurt de weg naar Trition weten te vinden.”  

               Marcel vertrekt niet bij Trition, maar blijft als adviseur aan de organisatie verbonden. “Mijn nieuwe rol bij Trition zal ik invullen als adviseur voor zowel Marc (als directeur) en de operationele managers, daar waar ik met mijn expertise van waarde kan zijn. Daarnaast zal ik seminars en opleidingen verzorgen”.                                                                                                                                   Marc Gouwerok startte begin 2022 bij Trition, als senior manager voor de afdelingen droogtechniek en klimaatbeheersing. Marc: “In de afgelopen anderhalf jaar als senior manager voor Trition, heb ik vooral ervaren hoeveel specialisme er binnen de organisatie aanwezig is. Er is veel potentie voor groei en dit wordt versterkt door ambitieuze collega’s. Ik kijk ernaar uit om Trition door deze groei te mogen begeleiden. De kennis en ervaring die ik in het verleden heb opgedaan op het gebied bouw en huisvesting binnen meerdere bedrijven zal ik hierbij goed van pas komen.”                                       

Marcel: “Naar mijn overtuiging hebben we met Marc de juiste persoon om Trition de komende tijd verder te ontwikkelen en nog succesvoller te maken. Marc kent de organisatie goed en heeft inmiddels geruime tijd kennis genomen van zowel de specialismen binnen Trition als de behoeften van de marktpartijen waarmee Trition samenwerkt.”