Kiwa SCM erkent nieuw bedrijf en keurt nieuwe systemen goed

 

De afgelopen maand heeft Kiwa SCM een nieuw bedrijf erkend: Garage de Ren uit Groesbeek heeft een erkenning als inbouwbedrijf personenauto en voertuigvolgsystemen. Het bedrijf heeft het aanvraagproces volledig doorlopen en voldoen hiermee aan de erkenningsregeling. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat zij de audit en inspectie tot een goed eind weten te brengen waarmee zij aantonen dat ze Kiwa SCM goedgekeurde beveiliging kunnen inbouwen én certificeren volgens de VbV inbouwvoorschriften. Een ander onderdeel is dat het bedrijf voldoet aan de gestelde opleidingseisen die bij de betreffende erkenning horen.Naast het inbouwen én certificeren van de goedgekeurde systemen kan het bedrijf ook periodieke keuringen uitvoeren.

Daarnaast zijn er de afgelopen twee maanden beveiligingssystemen door Kiwa SCM goedgekeurd. Door productkeuringen uit te voeren op de beveiligingssystemen kan Kiwa SCM kwaliteit waarborgen van voertuigbeveiliging. De producten worden aan de van toepassing zijnde VbV keuringsvoorschriften getoetst. Vanaf heden is het mogelijk om onderstaande voertuigen/systemen aan- en af te melden in ons systeem.

Het gaat om de volgende systemen:

 • AA041502: Klasse Alarmsysteem en Alarmsysteem met hellingshoekdetectie voor
  Alfa Romeo Giulia AutoNorm A2800RX i.c.m. voertuig handzender;
 • AA041301 Klasse Alarmsysteem en Alarmsysteem met hellingshoekdetectie voor
  Audi A4 Allroad Quattro (8WH);
 • AA041103 Klasse Startonderbreker voor Toyota Hilux GUN125 / GUN135, Toyota PROACE MDZ9 / MDZ6 / MDZ4 / MDZ3 / MDZ2 en Toyota PROACE Shuttle / Verso MPY9 / MPY6 / MPY4 / MPY3 / MPY2;
 • AA041101 Klasse Alarmsysteem en Alarmsysteem met hellingshoekdetectie voor
  Toyota Land Cruiser 150 GRJ150 / KDJ150 / KDJ155 / GDJ150 / GDJ155
  (Voor klasse ‘Alarmsysteem’ geldt dat er een aanpassing gedaan moet worden aan de motorkapschakelaar. Montagehandleiding is beschikbaar via Toyota.
  Voor klasse ‘Alarmsysteem met hellingshoekdetectie’ geldt dat de Laserline 848 bijgeplaatst dient te worden én dat er een aanpassing gedaan moet worden aan de motorkapschakelaar. Montagehandleiding is beschikbaar via Toyota)’
 • TV011618 Klasse Terugvindsysteem voor Regent Track & Trace Motion Secure en
  Regent Track & Trace Solid Secure