I4E-Assuradeuren, Climbel en Practisafe ondergebracht in AHR Participaties ; Sjoerd Blum tijdelijk CEO

Om de organisaties verder te versterken voor verdere groei zijn I4E-Assuradeuren, Climbel en Practisafe , die zich allen richten op ‘niet standaard risico’s’ met een zwaartepunt in ‘de maak industrie, ondergebracht in AHR Participaties onder één gezamenlijke aansturing met  Sjoerd Blum, voormalig CIO Schiphol, als tijdelijke CEO.

Climbel helpt ondernemers hun continuïteit te waarborgen door het risico op een materiele schade in kaart te brengen en te minimaliseren. Practisafe verleent vergelijkbare service aan ondernemers door hen in hun continuïteit te helpen op het gebied van arbeidsveiligheid. I4E Assuradeuren biedt op maat gemaakte verzekeringen voor bedrijven, met focus op risicovermindering via technische begeleiding en effectief risicobeheer.

In de afgelopen jaren zijn Climbel en i4e-assuradeuren sterk gegroeid en heeft  Practisafe  in 2023 een vliegende start gemaakt. “De deskundigheid, klantgerichtheid en unieke benadering waar elk van de bedrijven voor staat, voorziet in een behoefte vanuit de markt. Ook vanuit het buitenland komt al veelvuldig de vraag om de dienstverlening aldaar aan te bieden.”Om in deze volgende fase van groei succesvol te blijven, hebben de aandeelhouders besloten de organisatie te verstevigen.  In deze versteviging behouden enerzijds alle bedrijven het onafhankelijke en individuele karakter. De drie bedrijven opereren los van elkaar maar richten zich alle drie op ondernemers die willen investeren in hun continuïteit. In de versteviging van de organisatie worden anderzijds de raakvlakken en synergiën die er tussen de bedrijven zijn (finance, compliance, businessplan, back-office, IT, etc.), optimaal benut.

 Team

Het team dat vanaf april gezamenlijk leidinggeeft aan en verantwoordelijk is voor de verdere groei, bestaat uit Hans Geerdink (Climbel), Rene Schickendantz (I4E Assuradeuren), Jeroen Sleurink (Practisafe), Arno van den Bosch (commerciële activiteiten over de drie dochterbedrijven heen), Wout van Vredendaal ( finance en staff over de drie dochterbedrijven heen), Jeroen Kolfschoten (legal & compliance over de drie dochters heen) en Sjoerd Blüm (overall verantwoordelijk als (Interim) CEO).