FRISS verwelkomt COO Mireille Dyrberg  

 

FRISS,  leverancier van oplossingen voor Trust Automation voor schadeverzekeraars, is verwelkomt  Mireille Dyrberg  als COO.

“Mireille heeft een bewezen staat van dienst als COO van Duco en TriOptima, beide SaaS-bedrijven met producten voor de financiële sector. Ze blinkt uit in het opbouwen van duurzame relaties met klanten op basis van echt partnerschap. Naast het managen van de klantservicefuncties en consultants, zal Mireille ook verantwoordelijk zijn voor product en engineering en zal ze FRISS helpen zich in te zetten om ervoor te zorgen dat klanten de meeste waarde uit de oplossingen van FRISS halen.  ”

“Ik zie er naar uit om bij FRISS deel uit te maken van hun missie om klanten te helpen verzekeringsfraude terug te dringen”, zegt Mireille Dyrberg over haar benoeming. “Trust Automation vermindert onnodige overheadkosten voor een sector waar we allemaal op vertrouwen. Ik heb ontzettend veel zin om samen te werken met de klanten van FRISS.”

“Mireille heeft bewezen een resultaatgerichte en gepassioneerde pleitbezorger voor haar klanten te zijn,” voegt FRISS CEO en mede-oprichter Jeroen Morrenhof toe. “Ik ben verheugd dat zij zich bij ons leiderschapsteam voegt en net zo enthousiast is als ik om de branche oplossingen te bieden die hun eerlijke klanten beter ondersteunen en beschermen.”