Dolmans Groep maakt van ‘Specialistische Reiniging’ apart bedrijfsonderdeel

Dolmans Groep heeft de activiteiten op het gebied van specialistische reiniging, zoals glas- en gevelreiniging, schoonhouden van openbare ruimten en diverse andere specialistische reinigingsactiviteiten, ondergebracht in een apart bedrijfsonderdeel: Dolmans Specialistische Reiniging. De nieuwe BV, die sinds eind juni officieel opereert als zelfstandig bedrijf, staat onder leiding van de speciaal aangestelde directeur Laetitia Simonis, die jarenlang management en directiefuncties heeft vervuld bij GOM. “Ons werk vormt een vak apart binnen alle schoonmaakwerkzaamheden en vragen dan ook om een eigen aanpak en specialistische medewerkers”, verklaart zij de komst van Dolmans Specialistische Reiniging.

Het bedrijf, dat inmiddels al meer dan 100 medewerkers in dienst heeft, richt zich met zijn activiteiten onder meer op de doelgroepen zakelijke dienstverlening, woningbouw, vastgoed, onderwijs, zorg, horeca en lichte industrie. Simonis heeft ambitieuze plannen en verwacht mede door de kansen die de markt biedt een snelle verdere groei, ook wat het personeelsbestand betreft.

 OSB-Keurmerk Glas & Gevel

Dolmans Specialistische Reiniging heeft recentelijk het OSB-Keurmerk Glas & Gevel ontvangen. Beleidssecretaris Nico Koch van brancheorganisatie reikte het keurmerk uit aan directeur Laetitia Simonis.  het OSB-Keurmerk Glas & Gevel voor het nieuwe bedrijf Dolmans Specialistische Reiniging ontvangen.Het hebben van het Keurmerk toont aan waar wij voor staan; betrokkenheid, veiligheid en kwaliteit van en bij de medewerkers”, aldus Laetitia Simonis. “We zijn trots op het Keurmerk en het stimuleert het totale team om verder door te ontwikkelen en professioneel richting onze klanten enthousiast met de juiste oplossing te komen. Voor onze opdrachtgevers geeft dit de garantie dat Dolmans Specialistische Reiniging lid is van brancheorganisatie OSB en in het bezit is van het OSB-Keurmerk. Hierbij gaat het niet alleen om schone ramen en gevels. Belangrijk is ook dat de organisatie goed in elkaar zit, dat Dolmans Specialistische Reiniging zorgvuldig en met aandacht met haar medewerkers omgaat, de kwaliteit bewaakt en de veiligheidsaspecten navolgt.

Naast Dolmans Specialistische Reiniging zijn ook zusterbedrijven Dolmans Facilitaire Diensten en Dolmans Calamiteiten Diensten OSB lid. Jaarlijks worden zij door een onafhankelijke gecertificeerde instelling gecontroleerd op toepassing van wet- en regelgeving, afdracht van belastingen en premies, toepassing van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en enkele schoonmaakspecifieke eisen, zoals het beschikken over de juiste verzekeringen (opzicht) en uiteraard op naleving van de CAO.