Directiewissel bij Medisch Advies Bureau

Ivonne van Delft wordt de nieuwe algemeen directeur van Medisch Advies Bureau MAB in Amsterdam. Zij volgt daarmee huidig directeur Yvonne Hooijenga op, die vanwege haar leeftijd een stapje terug zal doen.

MAB verzorgt in letselschadezaken onder meer het medisch advies dat noodzakelijk is voor het bepalen van de klachten en beperkingen van een letselschadeslachtoffer. Het bureau treedt alleen op voor (belangenbehartigers van) slachtoffers, bestaat bijna zes jaar en behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, gemeten naar omzet, personeelsbestand en resultaat. Het kantoor ontving daarvoor vorig jaar voor het eerst een FD Gazelle van Het Financieele Dagblad, waarmee jaarlijks de stand van zaken in ondernemend Nederland wordt getoond.

Mr. Yvonne Hooijenga kondigde eerder dit jaar al haar afscheid aan als directeur van MAB. Een lange zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur volgde. Letselschadejurist Ivonne van Delft, regiomanager en teamleider van letselschadebureau JBL&G in Deventer, werd gevonden als uitermate geschikte kandidaat, die jarenlang gespecialiseerd is in medische fouten en zich alle medische aspecten van een letselschadezaak eigen heeft gemaakt. Uniek voor deze functie is dat ze zelf meer dan dertig jaar ervaring in de letselschade heeft”, aldus MAB. Van Delft wordt per 1 juli 2024 de nieuwe algemeen directeur voor MAB.

Van Delft: “Toen aan mij werd gevraagd of ik de werkzaamheden van Yvonne wilde overnemen, hoefde ik niet lang na te denken. Ik vind dat zij een heel mooi bedrijf heeft neergezet en daarom is het een enorme eer dat zij MAB aan mij toevertrouwt. Samen met het team van MAB zullen wij het bureau de komende jaren naar een nóg hoger niveau tillen. We hebben inmiddels ontzettend veel leuke plannen gemaakt waar wij ons de komende tijd mee gaan bezighouden, dus dat belooft wat!”

Foto: MAB: De nieuwe algemeen directeur van MAB: Ivonne van Delft.