Countrymanager Niels de Kock tijdens andermaal geslaagde Haringparty: “Het gaat goed met Crawford; we blijven ons verbreden, groeien en talenten aantrekken”


“Ook met Crawford gaat het goed. We blijven ons verbreden, groeien, en weten ook nieuw talent aan te trekken om in ons prachtige bedrijf te komen werken. Ook in het afgelopen jaar hebben we weer veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen, in alle disciplines en verspreid over alle zes Nederlandse kantoren.”Die woorden sprak Niels de Kock, Managing Director en Country Manager Benelux bij Crawford & Company afgelopen dinsdag tijdens de traditionele Haringpary van het expertisebureau. Ook dit jaar hadden vele honderden relaties de reis gemaakt naar Roei en Zeilvereniging De Maas om op deze prachtig gelegen, zonovergoten locatie onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken met collega-branchegenoten.

De Kock gaf in zijn welkomstwoord toe niet  een man van openbare speeches te zijn en had voor deze gelegenheid voor zijn toespraak de hulp ingeroepen van ChatGPT om ‘een welgemeende, oprechte, krachtige en historische haringpartij speech te schrijven. ‘Vandaag komen we samen als een gemeenschap van getalenteerde professionals, innovators en thought leaders. Dit evenement is een gelegenheid om te leren, te netwerken en samen te werken aan het creëren van nieuwe kansen en groei. Het is een moment waarop we onze krachten bundelen, ideeën uitwisselen en onze visie op de toekomst delen. “prachtig toch? En geen woord van gelogen!”, aldus de gastheer.

Wel uit eigen koker kwam zijn mededeling over enkele personele mutaties. “Ook opvolging van onze senior medewerkers heeft aandacht. Ik wilde deze gelegengeid waarnemen om aan te kondigen dat Marius Rijnten, die jarenlang de drijvende kracht is geweest in onze Vakgroep Property, het stokje op 1 september officieel zal overdragen aan Dennis Jansen, iemand die in de korte tijd bij Crawford zich al behoorlijk van zich heeft laten horen. En ook Bart de Vos, onze leider voor Property in Eindhoven, zal worden opgevolgd, door Pim Doomen, een ervaren Property man die sinds enkele jaren bij ons is. Marius en Bart gaan niet weg – gelukkig niet, ik zou niet weten wat we zonder hen zijn – maar blijven nog lang aan Crawford verbonden en zullen Dennis en Pim steunen om in hun rollen te groeien.”

Hij sloot ook zijn zijn korte toespraak met behulp van een tekstrobot: “We willen ook graag onze dankbaarheid uitspreken naar onze gewaardeerde klanten, partners en stakeholders. Zonder jullie steun en vertrouwen zouden we niet staan waar we vandaag staan. Jullie zijn een essentieel onderdeel van onze reis en we waarderen jullie betrokkenheid enorm.“Beter had ik het niet kunnen verwoorden”, aldus De Kock, die vervolgens met de talrijke aanwezige het glas hief op een voortzetting van de goede samenwerking.