BELFOR maakt goede indruk met knuffelaap Noa

 

De pluche knuffelaap Noa, die reconditioneringsbedrijf BELFOR (Nederland) B.V. sinds  maart van dit jaar verstrekt aan jonge kinderen van gezinnen na een ingrijpende brand-, water- of stormschade,  slaat aan. “We hebben inmiddels enkele honderden Noa-knuffels gegeven aan kinderen van gedupeerden en die geste wordt buitengewoon goed gewaardeerd. In de eerste plaats door de kinderen zelf en hun ouders, maar ook bij schade-experts, verzekeraars en andere opdrachtgevers. De impact van elke calamiteit is voor kinderen vaak een nog grotere traumatische ervaring dan voor hun ouders, zeker als bij een schade speelgoed en andere spullen verloren zijn gegaan. Met Noa hopen we het leed van de kinderen wat te kunnen verzachten’, vertelt Patrick Neeleman, Manager Marketing & Sales, volgens wie zijn bedrijf vanwege het succes inmiddels een tweede serie knuffelapen heeft besteld”

BELFOR heeft daarnaast Noa laten bezorgen bij een groot aantal kinderen die de afgelopen periode zijn behandeld  in één van de drie brandwondencentra in Beverwijk, Groningen en Rotterdam worden behandeld.  “Ook hierop hebben we alleen maar positieve reacties  ontvangen. Dit vloeit voort uit de steun aan de Brandwondenstichting waarvoor we ter gelegenheid van de opening van ons nieuwe kantoor in Rotterdam samen met onze relaties geld hebben opgehaald voor de bouw van een kindvriendelijke  verbandwisselkamer.”

De NOA-actie sluit volgens BELFOR-directeur Leo Mulder naadloos aan op het beleid van BELFOR (Nederland), dat er bewust voor gekozen heeft de eindklant/gedupeerde centraal te stellen in de uitvoerende werkzaamheden.  “Leuke bijkomstigheid is dat wij vanwege de positieve respons hiermee ook de interesse hebben gewekt van onze buitenlandse collega’s. Inmiddels hebben ook enkele BELFOR-bedrijven in het buitenland die zich met hun dienstverlening ook op het particuliere segment richten knuffelapen bestel. Nora goes international.”