BELFOR en BELFOR Technology groeien op alle fronten

De beleids- en strategieverandering die BELFOR en BELFOR Technology enige tijd geleden heeft doorgevoerd, werpt zijn vruchten af. “We hebben er in onze aanpak bewust voor gekozen om in onze werkzaamheden de aandacht voor de schadelijdende partij, de klanten van onze opdrachtgevers, centraal te stellen. En dat betaalt zich, in combinatie met het leveren van kwaliteit nu uit”, zegt Patrick Neeleman, Manager Marketing & Sales. “We maken bij alle bedrijfsonderdelen een aanmerkelijke groei door: schadestop bij brand- en water- en stormschade, technische reconditionering, lekdetectie, (preventief) onderhoud, roetreiniging, drogen, schimmelverwijdering,  Marine & Offshore en nu ook luchtkanaalreiniging.” 

Positief worden ook de talrijke workshops gewaardeerd die BELFOR en BELFOR Technology regelmatig organiseren voor de (schade)medewerkers van opdrachtgevers. Zo zijn in het speciaal daarvoor ingerichte geavanceerde opleidings- en trainingscentrum in Weesp recentelijk de medewerkers van onder meer Aon, A.S.R., Hiscox, Voogd & Voogd en meerdere VVE’s door de eigen specialisten van het (technische) reconditioneringsbedrijf bijgepraat over de meest voorkomende schades, trends en ontwikkelingen op dat gebied en vooral over de praktische reconditionerings- en herstelmogelijkheden die BELFOR en BELFOR Technology in huis hebben. 

De groei heeft er inmiddels toe geleid dat ook het personeelskorps bij beide bedrijven de afgelopen jaren sterk gegroeid is en nog steeds blijft groeien wat tekenend is hoe wij ons als organisatie ontwikkelen.