Advanta Global Services en DEKRA Experts vinden elkaar in internationale samenwerking

 

Advanta Global Services en DEKRA Experts hebben elkaar gevonden in een    wereldwijde samenwerking. Door gebruik te maken van elkaars specialismen en   internationale netwerk zeggen beide businesspartners hun marktpositie verder te kunnen versterken en spreken dan ook van een win-win-situatie.

Advanta houdt zich sinds de start in 2003 met meer dan 250 medewerkers verdeeld over 16 eigen kantoren en 30 geassocieerde bedrijven bezig met werkzaamheden op het gebied van loss adjusting, forensic accounting, projectmonitoring & risk surveying services. Met dit exclusieve wereldwijde netwerk onderhoudt Advanta goede contacten met (her)verzekeraars en multinationals. In een recente nieuwsbrief verklaart het bedrijf zeer verheugd te zijn dat het samen met DEKRA Claims and Expertise nu ook een kantoor heeft geopend in Nederland. “Hierdoor kunnen we ook tegemoet komen aan de wensen en behoeften van onze klanten in Nederland en de voormalige Nederlandse Antillen“.

Ook Ronald Pols, Directeur DEKRA Claims & Expertise, zegt content te zijn met de samenwerking en de mogelijkheid hierdoor deel uit te maken van het wereldwijde expertisenetwerk van Advanta Global Services.  “De samenwerking met Advanta stelt ons in staat ons te gaan mengen in een segment waarin wij nog kunnen groeien, zoals bijvoorbeeld de bovenkant van de markt voor Technische verzekeringen, zoals CAR. Advanta is een echte niche speler en regelt schades op het gebied van olie- en petrochemie, tunnelbouw, windenergie, grote bouw- en waterbouwkundige werken, maar is ook thuis in forensic accounting, kunst- en antiek. Verder brengt  Advanta ons nog beter in contact met de grote, internationaal opererende (her)verzekeraars.“