Aart Kooiman naar TOP Expertise

 

Aart Kooiman (41) zal zich per 1 december 2016 aansluiten bij TOP Expertise BV, het in Hoogvliet gevestigde onafhankelijk expertisebureau gespecialiseerd in het regelen van technische schades. De ervaren Kooiman, 20 jaar werkzaam in het vak bij onder andere Troostwijk, EMN Expertise en laatstelijk als manager Expertise bij Cunningham Lindsey, gaat bij TOP Expertise aan de slag als senior expert. In een reactie laat Kooiman weten enorm uit te kijken naar de samenwerking met Aart Jan Slingerland, Luc de Rooij en Robert Kruik om samen verder te bouwen aan TOP Expertise.

Met de komst van Kooiman zal TOP zich verder gaan toeleggen op de uitbouw en verbreding van de organisatie. Hiervoor was Kooiman 8 jaar werkzaam bij Cunningham Lindsey waar hij diverse managementfuncties vervulde, maar daarnaast ook werkzaam was als bouwkundig expert op het gebied van bouwkundige CAR en AVB schaden. Kooiman heeft met name affiniteit met bouwkundig gerelateerde onderwerpen alsmede algemene aansprakelijkheidsvraagstukken. “We  willen ons ook met de komst van Kooiman verder blijven onderscheiden in de markt door het leveren van technisch goede expertise, duidelijke communicatie en het ontzorgen van partijen. Dit alles tegen zeer scherpe tarieven”, aldus TOP Expertise.

In de loop der jaren is het personeelsbestand van het bureau, dat zich toelegt op schade-expertise, schaderegeling, vooropnamen, trillings- en hoogtemetingen en inspecties, verdubbeld naar acht medewerkers, onder wie zes schade-experts.  Het bureau is eerder dit jaar toegetreden tot de Kamer van het NIVRE, het platform van werkgevers in de expertise-,  taxatie-, inspectie- en onderzoeksbranche.