Aantal ingeschreven in NIVRE-Register blijft toenemen; 10 nieuwe inschrijvingen in afgelopen weken

Het aantal ingeschrevenen in het NIVRE-Register NIVRE blijft groeien. Tussen 19 december en 18 januari jl. is het aantal inschrijvingen in het NIVRE-Register met tien personen verder toegenomen. Daarmee komt het totaal aantal nieuwe inschrijvingen in het NIVRE-Register dit jaar tot dusver op 307. Daar staat tegenover dat de organisatie meldt dat het afgelopen jaar 122 Register-Experts uit het NIVRE-Register zijn uitgeschreven.

 De Branchegroep Personenschade is  goed voor vier  nieuwe inschrijvingen. Bij  de Branchegroepen Fraudecoördinatoren en Motorvoertuigen betrof de nieuwe aanwas twee nieuwe inschrijvingen en bij de Branchegroepen   ATV en Brand elk één.

De vier nieuwe ingeschrevenen bij de Branchegroep Personenschade zijn  Martijntje Holscher, Annemieke Joosten, Ginger Kok en Ilona van Ramshorst-Wernsen. De nieuwe inschrijvingen bij de overige branchegroepen zijn: Peter Bosselaar (Kandidaat) en Miranda Bus bij de Branchegroep Fraudecoördinatoren, Johan ten Hage en Robert Hoogerveen bij  ‘Motorvoertuigen’, Nicky Damen (kandidaat) bij ‘ATV’en Gert-Jan Goud (kandidaat) bij ‘Brand)