Sabattical Peter den Dekker na vertrek bij Philips

Peter den Dekker heeft deze week via LinkdIn bekend gemaakt per 1 januari 2023 te zijn vertrokken bij Koninklijke Philips en momenteel ‘ op sabbatical’ is. “
Ik ben dankbaar voor de geweldige ervaring bij Philips, maar ook voor de vele andere functies die ik de afgelopen 40+ jaar heb vervuld.Het was een voorrecht om in de Global Insurance and Risks Management-wereld te hebben gewerkt, wat niet altijd gemakkelijk was, soms omgaan met complexe problemen, maar vooral leuk was. Ik heb genoten van de vele rollen die ik had met veel passie en vond in de loop der jaren veel professionele vrienden. Bedankt voor de steun.”

De afgelopen 6,5 jaar was hij actief als Head of Insurance & Risk Management bij Philips.Daarvoor werkte hij bijna vijf jaar als Insurance & Riskmanager bij Vimpel, ruim drie jaar als Corporate Insurance Risk Manager bij Marel Food Systems, zes jaar bij Stork,  eveneens zes jaar bij Fokker Technologies Holding en ruim 6,5 jaar als Group Insurance Risk Manager bij Hagemeyer. Daarvoor werkte hij bijna 14 jaar in de verzekeringsbranche, waarvan ruim 10 jaar bij  Aon als  Senior Account Manager, bij Schermer Assuradeuren als Underwriter Property en bij Pierson Assurantien als account manager.

Peter vervulde ook enkele bestuursfuncties, waaron ruim een jaar als voorzitter van de NARIM en gedurende zes jaar bij de FERMA als bestuurslid en voorzitter.