Avida International stelt Pascal Hogenboom aan als Associate Partner

 

Avida International heeft aangekondigd dat Pascal Hogenboom zich bij de organisatie heeft aangesloten als Associate Partner. Naast het partnerschap bij Avida International zal Pascal zich ook verbinden aan Strategia Worldwide, een in Londen gevestigd adviesbureau gespecialiseerd in risico- en crisismanagement en mede opgericht door voormalig NAVO-bevelhebber Sir Richard Shirreff.

Pascal is voormalig CEO van Aon Hewitt in Nederland, lid van de raad van bestuur van Aon Groep Nederland, executive board member van het Aon Hewitt EMEA management team en lid van de raad van bestuur van het Europese pensioenfonds “United Pensions”.Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring in de financiële sector en werkte meer dan 8 jaar bij het Korps Mariniers en de 11 Luchtmobiele Brigade. Gedurende deze periode werd hij uitgezonden naar Bosnië en Kosovo.

Pascal Hogenboom: “Ik verheug mij zeer op de samenwerking met Avida International en Strategia Worldwide, omdat het mij de unieke kans geeft om mijn zakelijke en militaire ervaring te combineren en met die kennis cliënten te helpen met de uitdagingen waar zij voor staan.”

Paul Boerboom, oprichter en managing partner van Avida International: “We zijn blij dat we Pascal in ons team mogen verwelkomen. Hij brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee van de financiële sector in het algemeen en van de investment management industrie in het bijzonder. Daarmee kunnen we de dienstverlening aan onze klanten verder verbeteren in een tijdperk waarin deze sector onderhevig is aan snelle veranderingen (zoals de behoefte aan nieuwe waarde proposities, digitalisering en duurzaam beleggen).”