Wie komt in aanmerking voor 3e Cobra Young Professional Award ?

Cobra1998 reikt dit jaar voor de derde maal in de geschiedenis de Cobra Young Professional Award uit. Dit netwerk voor jonge, enthousiaste professionals werkzaam binnen of gelieerd aan de co-assurantiemarkt brand, riep in 2011 de Cobra Young Professional Award in het leven als aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent uit de co-assurantiemarkt brand. Jonge professionals kunnen tot en met 18 februari  a.s. worden voorgedragen voor een nominatie.   Om genomineerd te kunnen worden moet de professional voldoen aan een aantal eisen: minstens één jaar werkzaam zijn in de co-assurantiemarkt brand, enthousiast zijn voor het vak en uitblinken qua kennis en daadkracht. De professional mag bovendien nog geen leidinggevende positie bekleden en moet jonger zijn dan 35 jaar.
Een voordracht kan tot en met 18 februari aanstaande via de website van Cobra of per e-mail(info@cobra1998.com) worden ingediend. Motivatie is vereist. Een selectiecommissie bestaande uit het bestuur van Cobra1998, zal eind februari uit alle voordrachten een aantal kandidaten nomineren. De genomineerden worden op de website gepubliceerd, waarna de leden via een anonieme stemming bepalen wie de prijs in de wacht sleept. Uitreiking van de Cobra Young Professional Award 2016 vindt plaats op 17 maart a.s.. Geïnteresseerden die bij de uitreiking aanwezig willen zijn kunnen zich aanmelden via info@cobra1998.com.

Eerdere winnaars waren Elsbeth Uleman (2011)  en Robin Lager (2013). Uleman  trad een jaar na haar verkiezing toe tot het bestuur en is  momenteel  voorzitter van Cobra1998.  Over het winnen van de Award zegt zij: “Ik ben er nog steeds trots op. Ik hoop dat de Award de nieuwe winnaar net zoveel zal brengen als het mij gebracht heeft.”  Meer informatie is te vinden op de website.