Van derwal & Joosten completeert zijn Property-team

 

 

 

Vanderwal & Joosten is in de loop van 2014 ertoe overgegaan haar werkgebied te verbreden en uit te breiden met (industriële) brandschades. ”De markt vraagt om alternatieven voor het bestaande aanbod, zodat men meer keuzemogelijkheden heeft”, aldus directeur Gerrit Taal, volgens wie met de komst van enkele experts het al langer gewenste property-team een feit is.

Nadat de property-afdeling van Vanderwal & Joosten met de komst van Rob Vigelius in 2014 al de nodige vorm en structuur heeft gekregen, is deze afdeling met de komst van Marck Latten en Gijs de Bruin verder uitgebreid. De property-afdeling heeft hiermee alle gewenste disciplines in huis en kan hierdoor alle soorten property-schade voor opdrachtgevers .

Voor de technische zaken kunnen opdrachtgevers nu terecht bij het team Rob Vigelius, Marck Latten, Remco Poth, Sydney Boogaard, Paul Joosten, Adrie Vos en Martin Brockhus. Voor opstal- en bouwkundige zaken staan Gijs de Bruin en Rudie van Veen, tezamen met hun AVB- en CAR-collega’s, tot de beschikking. Voor zaken met een bedrijfsschade belang kunnen opdrachtgevers terecht bij drs. Jan Joling (Joling BV), met wie Vanderwal & Joosten een exclusieve samenwerkingsovereenkomst is aangegaan.