Steun ALS: Biedt mee voor redactioneel artikel en/of advertentie in Risk & Business Magazine!

Door een technisch probleem was het tot nu toe niet goed mogelijk om een bod uit te brengen op een redactioneel artikel en/of advertentie in Risk & Business. Vandaar dat u in deze nieuwsbrief een herkansing krijgt. De opbrengst gaat naar ALS, dus biedt massaal. Momenteel staat het bod voor het redactioneel artikel op 65 euro en de advertentie op 55 euro. Dat mag – of beter gezegd-  moet omhoog. Steun ALS!

Op donderdag 13 oktober a.s. vindt in ‘The Beach’ van 16.00 tot 20.00 uur in  Aalsmeer de volgende editie plaats van het Crawford ALS Beach Volleybal Tournament. Tijdens dit sportieve evenement voor bedrijven en organisaties uit de verzekeringsbranche en aanverwante bedrijfstakken strijden, waarvan de opbrengst ten goede komt van  de Stichting ALS, kunnen 54 teams deelnemen. Risk & Business  zal niet alleen sportief met een eigen team daarbij aanwezig is, maar stelt ook zijn blad ter beschikking. Geïnteresseerden kunnen bij opbod zowel advertentieruimte – een hele pagina – kopen,  maar kunnen daarnaast ook bieden op een redactioneel artikel. Uiteraard komt de opbrengt van beide acties ten goede aan de Stichting ALS.

Bieden voor de advertentie kan via deze link:

Bieden voor het redactioneel artikel kan via deze link:

De belangrijkste doelstellingen van de Stichting ALS zijn:

  • Bevorderen van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en mogelijkheden ter voorkoming, genezing en toekomstige behandeling van ALS;
  • Bieden van een communicatie platform voor ALS patiënten, naasten, nabestaanden en omgeving (lotgenoten contact).;
  •  Verbeteren van levenskwaliteit en zorg voor ALS patiënten;
  • Het zo effectief mogelijk inzetten van het beschikbaar geld voor wetenschappelijk onderzoek .

Voor meer informatie over het toernooi:  https://crawfordvoorals.alsacties.nl