Arjan Nollen nieuwe directeur Schade zakelijk bij Delta Lloyd

Arjan Nollen (44), directeur Marketing & Verkoop bij Delta Lloyd Schade, heeft er met ingang van 1 april de functie van directeur Schade Zakelijk bijgekregen. Hij neemt de functie over van René Kruijs, die in augustus directeur Schadeverzekeren wordt bij de divisie Schade & Inkomen van Achmea.

Nollen is sinds 1 november vorig jaar 2015 marketing- en verkoopdirecteur. Daarvoor was verantwoordelijk voor de marketing en verkoop binnen de intermediaire en grootzakelijke markt, nadat hij bij ING en Nationale-Nederlanden diverse directie- en managementfuncties had vervuld.

Commissarissen
De raad van commissarissen van Delta Lloyd heeft John Lister en Paul Nijhof voorgedragen als nieuwe commissarissen. Lister (56) is financieel directeur bij Aviva UK Life. Nijhof (50) heeft volgens de raad van commissarissen uitgebreide ervaring in het beheren van grote consumentenoperaties met een sterke focus op online, e-commerce, digitale marketing en big data, onder anderen als bestuursvoozitter van RFS Holland Holding en Wehkamp. “De ondernemingsraad heeft ten aanzien van Paul Nijhof gebruik gemaakt van zijn versterkte recht van aanbeveling.” DNB heeft de benoemingen al goedgekeurd; op de algemene vergadering van aandeelhouders in mei wordt erover gestemd.