Yellow Hive versterkt zich met Maesstad en Maeshave Assuradeuren

Yellow Hive, onder meer bekend van You Sure en Yinco, heeft het Rotterdamse assurantiekantoor Maesstad en Maeshave Assuradeuren overgenomen. Maesstad is al bijna 30 jaar actief als makelaar in assurantiën en is gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor de logistieke sector in binnen- en buitenland. De overname past in de strategie van Yellow Hive om te groeien in specifieke marktsegmenten, zoals de sector transport & logistiek. Maesstad en Maeshave Assuradeuren blijven zelfstandig vanuit Rotterdam werken.

Ger Knikman (CEO Yellow Hive): “Maesstad past perfect binnen onze ambities om te groeien in specifieke nichemarkten. Bovendien sluit het bedrijf naadloos aan bij onze werkstijl: presteren in het belang van de klant. Ze beschikken over een schat aan ervaring met de vervoerders en spreken de taal van hun klanten. Zoiets is onvervangbaar. Wij zijn verheugd dat wij die klanten met onze efficiënte en innovatieve organisatie nog beter kunnen bedienen.”

Roger van der Goot (Directeur Maesstad): “Wij zijn zeer content om in de snel veranderende assurantiemarkt deel uit te maken van een professioneel en snelgroeiende club. Door het bundelen van onze krachten zullen wij ongetwijfeld in staat zijn om onze klanten nog beter van dienst te zijn.”