Vanaf 2024 biedt ING online zakelijke verzekeringen van Allianz Direct aan ondernemers in Nederland

Vanaf 2024 zal ING in Nederland een breed scala aan verzekeringsproducten voor ondernemers aanbieden in samenwerking met Allianz Direct, de pan-Europese online verzekeraar van de Allianz Group. Het nieuwe aanbod omvat een selectie van zakelijke verzekeringsproducten voor zelfstandigen en MKB. ING verwacht de verzekeringsproducten digitaal aan te kunnen bieden vanaf medio 2024.

“Als ondernemer wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan het runnen van je bedrijf, waarbij je risico’s zorgvuldig worden afgedekt. De samenwerking met Allianz Direct stelt ons in staat om ondernemers hoogwaardige verzekeringen aan te bieden, tegen een scherpe prijs en goede voorwaarden. Op deze manier kunnen onze klanten zonder zorgen zaken blijven doen, terwijl ze financieel veerkrachtiger zijn in het geval van een tegenvaller,” zegt Laurens de Vos, Directeur Business Banking bij ING in Nederland.

De samenwerking met Allianz Direct stelt ons in staat om ondernemers hoogwaardige verzekeringen aan te bieden, tegen een scherpe prijs en goede voorwaardenLaurens de Vos, Directeur Business Banking bij ING in Nederland

“Met ING, de grootste digitale bank van Nederland, hebben we een sterke strategische partner gevonden om onze Allianz Direct-producten en diensten beschikbaar te maken voor een breder scala aan klanten in Europa. We leveren de producten samen met Allianz Benelux, gebruikmakend van hun sterke expertise op het gebied van zakelijke verzekeringen. Samen gaan we de uitdaging aan om ‘execution only’-verzekeringsproposities te ontwikkelen voor ING. We streven ernaar om het meest competitieve digitale verzekeringsaanbod te bieden, met de beste producten en prijzen, de beste klantervaring en toonaangevende technologie,” zegt Philipp Kroetz, CEO van Allianz Direct.

Met ING, de grootste digitale bank van Nederland, hebben we een sterke strategische partner gevonden om onze Allianz Direct-producten en diensten beschikbaar te maken voor een breder scala aan klanten in EuropaPhilipp Kroetz, CEO van Allianz Direct

Ondernemers kunnen bij ING terecht voor verzekeringen op het gebied van onder meer auto, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid, gebouwen, inventaris en goederen, en rechtsbijstand. Het afsluiten van een verzekering is een volledig digitaal proces, waarbij klanten snel en eenvoudig een verzekering kunnen afsluiten via de ING-app of website.