Harper Insurance Benefits neemt inkomensverzekeringspor54tefeuille over van ZKR Pensioenconsultants

HARPER Insurance | Benefits uit Amsterdam neemt de inkomensverzekeringsportefeuille over van ZKR Pensioenconsultants uit Veenendaal en starten een samenwerking op  het gebied van pensioenadvisering.

Mischa Schrijver (HARPER): “De multinationale relaties van ZKR passen naadloos bij het relatiebestand én de expertise van HARPER. Wij zijn er trots op, dat wij de relaties van ZKR mogen bedienen voor hun inkomensverzekeringen. Daarnaast zijn wij heel blij met de samenwerking met de pensioenspecialisten van ZKR. Daardoor kunnen wij onze relaties ook op pensioengebied nog beter adviseren”.

 Aloys Harmsen (ZKR): ‘Voor ons is de overname van deze inkomensverzekeringsactiviteiten door HARPER een strategische keuze. Wij zijn de associate partner op pensioengebied voor BDO Nederland en kunnen ons nu geheel richten op de pensioenadvisering aan onze relaties in geheel Nederland. Wij zien ook uit naar de samenwerking met HARPER bij de pensioenadvisering’.

Op de foto: Aloys Harmsen (ZKR) en Mischa Schrijver (HARPER) bezegelen de overname met een handdruk, onder toeziend oog van drs. Feiko Zijlstra CFP (ZKR) en Naftali Schrijver (HARPER)