Bas Moust nieuwe Manager IT bij NLG Verzekeringen B.V.Per 1 december jl. is Bas Moust gestart als de nieuwe Manager IT bij NLG Verzekeringen B.V. Bas heeft veel ervaring opgedaan in diverse IT-rollen bij Zuiderhuis Assurantiën en Rivez Assurantiën & Risicobeheer BV.

Michael Knaapen RGA RVI, Algemeen directeur bij NLG Verzekeringen B.V.: “De ervaring en persoonlijkheid van Bas sluit perfect aan bij onze positie in de keten, de kansen die we willen benutten én vooral het team van NLG Verzekeringen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij een fantastische invulling gaat geven aan deze rol en een enorm goede bijdrage gaat leveren aan de toekomstplannen die we met NLG Verzekeringen en de samenwerkende adviesbedrijven hebben.”

Namens het gehele team van NLG Verzekeringen B.V. Verzekeringen en de samenwerkende adviesbedrijven Vanbreda Risk & Benefits B.V. (Netherlands)Millenaar Adviesgroep B.V.VMD Koster verzekeringsgroepHoeijmakers Groep en Veldhuis Advies, wensen wij Bas veel succes en bovenal plezier in de nieuwe rol!”