Angelo Sacca verlaat Athora Nederland

Athora Nederland N.V. (Athora Nederland) maakt vandaag bekend dat Angelo Sacca per 31 december 2022 terugtreedt als Chief Transformation Officer (CTO) en lid van de Raad van Bestuur van Athora Nederland. Angelo zal overstappen naar Athora Group. Angelo trad in april 2020 toe tot de Raad van Bestuur van Athora Nederland als Chief Strategy & Commercial Officer; vervolgens was hij als CTO verantwoordelijk voor transformatie en pensioen buy-outs & corporate development. Zijn verantwoordelijkheden als CTO zullen worden verdeeld over de andere leden van de Raad van Bestuur.

Roderick Munsters, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Athora Nederland: “Angelo heeft uitstekend werk verricht door het transformatieproces van Athora Nederland tot een volledig toegewijde, toonaangevende pensioenuitvoerder in goede banen te leiden. Hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van onze pensioen buy-out strategie, die heeft geresulteerd in verschillende succesvolle transacties. Ik wil Angelo bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan ons bedrijf en ik wens hem het allerbeste bij Athora Group.”

Angelo Sacca, CTO van Athora Nederland: “Het is een eer geweest om lid te zijn van de Raad van Bestuur en ik ben trots op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. Het was een voorrecht om met veel collega’s in het hele bedrijf samen te werken en ik wil hen allemaal bedanken voor hun indrukwekkende toewijding aan de transformatie van Athora Nederland. Ik ben blij dat ik met mijn overstap naar Athora Group deel blijf uitmaken van de Athora-familie .”