Gaan we met onze collega’s nog iets leuks doen voor de kerst?

Het einde van het jaar nadert. Andermaal een druk jaar achter de rug. Maar gaan we dat nog vieren met onze medewerkers of afdeling? Het traditionele kerstpakket of een cadeaubon is natuurlijk nooit weg als blijk van dank, maar er zijn veel leukere alternatieven die de band met de collega’s versterken. Willes Events, het bedrijf van Rutger van Stigt Thans – ja inderdaad de zoon van – en  Hanna Ton, hebben voor uw bedrijf of afdeling hét verbindende, jaarafsluitende personeelsuitje, afgestemd op uw persoonlijke wensen en verlangens. Kortom, echt maatwerk.

 Wat te denken van de Kerstpakketwandeling; samen door de stad struinen om zelf bij een aantal geselecteerde lokale ondernemers een hapje en drankje  te nuttigen of  wellicht zelfs een of meerdere leuke kerstcadeaus uit te zoeken.  Een gezellig en actief gezamenlijk uitje, al dan niet gecombineerd met een walking quiz of speurtocht.  

Voor de creatieven en durfals:  het ‘Wilde diner’: koken op open vuur in de natuur met zelfgeplukte kruiden. Meer mogelijk en lekkerder dan je zelf  ooit zou kunnen bedenken

Of een film beleven met al je zintuigen: ogen, oren en … mond: Cinema Culinair. Samen een film bekijken en ondertussen hetzelfde nuttigen wat op het scherm te zien is. Er is een brunch – en dinervariant.

 Maar er is meer mogelijk; Rutger en Hanna  vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Een garantie op een teamuitje waarover nog lang wordt nagepraat en die de onderlinge band zeker versterkt.

Voor meer informatie: Rutger van Stigt Thans van Willis Events: www.willes.events; email rutgervanstigtthans@gmail.com, tel 06-06 49916514