Keijzer & Vander Lugt breidt uit met bedrijfsschadespecialist Christiaan van der Hulst

Keijzer & Van der Lugt, het begin dit jaar gestarte bureau van schade-experts Leslie Keijzer en Frank van der Lugt, heeft zijn team uitgebreid met bedrijfsschadespecialist Christiaan van der Hulst, die tevens de functie van financieel directeur zal vervullen.

Van der Hulst werkte de afgelopen ruim twee jaar als interimmanager onder naam van der Hulst & Partners Daarvoor werkte hij 5,5 jaar als algemeen directeur bij Van ’t Hof Groep, zes jaar als Business Consultant  bij VDH Business Consult en 5,5 jaar als strategisch adviseur bij VDH Vastgoeddiensten.

Keijzer & Van der Lugt richten zich met hun onderneming op de begeleiding en ondersteuning van bedrijven en particulieren bij schades aan inboedels, inventaris en opstallen, alsmede bij bedrijfsschades. het bedrijf is gevestigd aan de Euclideslaan 55, 3584 BM Utrecht, Telefoon030 880 4930

”Omdat we ambitie hebben en door willen groeien zijn wij op zoek naar young professionals die bij ons aan de slag willen als schade-expert of in een ondersteunende rol”, schrijven zij op LinkedIn.

.